[ Dovoz ojazdených áut ] - Prosnan, Jozef
Z obsahu: Liberalizácia - neliberalizácia, ceny ojazdených áut klesli. Ceny nových áut v EÚ sa vyrovnávajú pomaly. Na vek už sa pri dovoze ojazdených automobilov nehľadí. Lízingovky sa tešia na oživenie trhu. Clo, Recyklačný fond, DPH. Aj po vstupe do EÚ si susedia robia po svojom. Poľsko sa vlani stalo najväčším dovozcom ojazdených automobilov na svete.