"Řízení" autenticity značky - Bureš, Ivan
Motivátory nákupu: životná potreba, životný štandard a životný štýl. Značka ako kultúrno-spoločenský symbol. Autentická identifikácia spotrebiteľa podľa značky. Úloha brand manažéra. Nadčasovosť značky.