Manažer s filozofií maximální pružnosti - Brož, Ivan
Filozofia podnikania špičkového japonského manažéra Hiroši Okudu. Úspechy automobilovej spoločnosti Toyota.Trvalý pohyb vpred a večný kontakt s ľuďmi- filozofia H. Okudu. Neustále zdokonaľovanie a inovácie výroby ako dôležité faktory rozvoja spoločnosti.