Napoleon nebo Einstein do představenstva? - Brož, Ivan
Prečo si súčasní šéfovia veľkých spoločností berú za vzor postavy z histórie. Vodcovské schopnosti, vízie, osobná charizma historických osobností ako boli- Ježiš, Caesar, Napoleon Bonaparte, Albert Einstein, Winston Churchill, John F. Kennedy. Krátka charakteristika týchto osobností.