Podiel dane z príjmov na tvorbe štátneho rozpočtu v roku 2004 a 2005 - Jedináková, Zuzana
Rozpis príjmov štátneho rozpočtu a jeho plnenie k 30. 12. 2004, plánované príjmy do štátneho rozpočtu na rok 2005. Bilancia dane z príjmov do štátneho rozpočtu na roky 2006 až 2007. Poukazovanie výnosu dane z príjmov v roku 2005 územnej samospráve.