Komentár k novelám zákona o miestnych daniach - Vargová, Mária
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady, platný od 1. novembra 2004 bol dvakrát novelizovaný, a to zákonom č. 747/2004 Z.z. o dohľade nad finančným trhom a zákonom č. 433/2004 Z.z., ktorým sa upravuje miestny poplatok za komunálne odpady a drobné stavebné odpady. Komentáre k tejto novelizácii.