Společenská odpovědnost firem - Březinová, Olga
Hľadiská posudzovania správania sa firiem. Obsah pojmu spoločenská zodpovednosť firiem. Rôzne prístupy európskych krajín k spoločenskej zodpovednosti firiem. Aspekty spoločenskej zodpovednosti firiem. Vznik a činnosť neziskovej organizácie CSR Europe. Normy správania sa firiem. Spoločenská zodpovednosť firiem ako predpoklad ekonomického, spoločenského a ekologického pokroku. Vonkajšie a vnútorné dimenzie spoločenskej zodpovednosti firiem.