Správa společnosti a indikátory výkonnosti - Hučka, Miroslav
Pojem správa spoločnosti. Vzťah medzi úrovňou správy spoločnosti a jej výkonnosťou. Základné prístupy k vlastníckej správe. Empirické výskumy v anglosaských krajinách. Dopad správy spoločnosti na jej výkonnosť. Hodnotenie úrovne správy spoločnosti. Situácia v Českej republike a hypotéza pre české spoločnosti.