Mechanismus alokace netržních statků - sociální bydlení - Janáčková, Hana
Obsah pojmu sociálne bývanie. Reálna podoba neziskového nájomného bývania. Problematika administratívneho prerozdeľovacieho systému alokácie sociálneho bývania.