Ještě k Baťovi - Koutský, Milan
Pokračovanie príspevku o fungovaní stavebného oddelenia firmy Baťa v Zlíně. Základné prvky riadenia vo firme Baťa. Hlavné prvky riadenia v stavebnom útvare. Normatívna základňa. Kalkulácia. Riadenie nákladov. Účasť na zisku. Účtovníctvo a odmeňovanie. Špecifiká v systéme riadenia stavebného útvaru. Pracovníci, výchova a vzdelávanie.