Najdôležitejšie zmeny v zákone o dani z príjmov vykonané zákonom č. 659/2004 Z.z. a zákonom č. 68/2005 Z.z. - Minársky, Ján
Autor upozorňuje na najdôležitejšie zmeny v zákone o dani z príjmov, pričom osobitne upozorňuje na ustanovenia, ktoré sa uplatnia už na zdaňovacie obdobie roka 2004. V závere sa venuje zákonu č. 68/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o cenách.