Zmeny v správaní podnikovej sféry v priebehu transformácie ekonomiky Slovenskej republiky - Juríčková, Vilma
Obsah pojmu transformácia. Priebeh transformačného procesu v podnikovej sfére Slovenskej republiky. Konkurenčná schopnosť podnikov. Vymedzenie podnikateľského prostredia. Zmeny v podnikateľskom prostredí.