Synergický efekt univerzitného potenciálu a priemyselných podnikov na Slovensku - Sinay, Juraj
Úlohy univerzít v rámci tvoriaceho sa spoločného Európskeho výskumného a vzdelávacieho priestoru - ERA a EHEA. Vzťah vysokých škôl a priemyselných podnikov v podmienkach Slovenskej republiky. Niektoré dôvody spolupráce univerzít a priemyselných pdnikov. Niektoré okruhy spolupráce, ktoré je treba riešiť.