Novela postupov účtovania pre podnikateľov účtujúcich v podvojnom účtovníctve - Králiková, Zuzana
Opatrenie MF SR č. MF/10069/2004-74 z 24. novembra 2004, ktorým sa mení a dopĺňa Opatrenie MF SR zo 16. decembra 2002 č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení Opatrenia č. 25167/2003-92 a o zmene a doplnení niektorých opatrení.