[ Kvalita potravín ] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Tlak na ceny znižuje kvalitu predávaných potravín. Spoločná európska ochrana potravín nefunguje bez problémov. Kvalita potravín už azda nemá kam klesať. S hovädzinou či obilím sa Slovensko v EÚ presadí. Poľskú hydinu zachránila EÚ. Reťazce rozkývali slovenskú výrobu ovocia a zeleniny.