Česká republika a realizace Lisabonské strategie - Kučerová, Irah
Lisabonská stratégia ako program Európskej únie. Situácia v Českej republike v súvislosti s lisabonskými cieľmi. Inštitucionálne prekážky českej ekonomiky. Ekonomické bariéry českej ekonomiky. Stav verejných financií.