Ako je to v Európe: Financovanie (terciárneho) vzdelávania - Smida, Jozef
Financovanie terciárneho vzdelávania. Uverejnenie spracovaných štatistických údajov, ktoré môžu poslúžiť na analýzy a úvahy v oblasti financovania vysokého školstva. Verejné výdavky na vzdelávanie v jednotlivých krajinách Európy vrátane Slovenska.