Výročná správa - Hájková, Anna
Povinnosť vyhotoviť výročnú správu majú účtovné jednotky, ktoré musia mať účtovnú závierku overenú audítorom.. Obsah výročnej správy. Overenie súladu výročnej správy s účtovnou závierkou. Konsolidovaná výročná správa. Zverejňovanie. Výročná správa nadácií a NBS.