Riečny prístav v logistickom reťazci - Sosedová, Jarmila
Multimodálne logistické centrum a jeho funkcia. Vnútrozemský prístav ako multimodálne logistické centrum. Špecializované služby vnútrozemského prístavu. Kritériá na umiestnenie vnútrozemského prístavu. Faktory vplývajúce na úspešnosť vnútrozemského prístavu ako multimodálneho logistického centra.