Všeobecne o zmenách v zdravotnom poistení od 1. januára 2005 - Macková, Zuzana
Zdravie, princípy a systém financovania zdravotného poistenia. Typy a modely zdravotníckych sústav. Základné princípy. Zmeny od 1. 1. 2005. Verejné zdravotné poistenie. Charakteristika zákona č. 581/2004 Z.z. o zdravotných poisťovniach, dohľade nad zdravotnou starostlivosťou a o zmene a doplnení niektorých zákonov.