Jednotkové náklady práce - Lipská, Elena
Charakteristika jednotkových nákladov práce (ULC) a ich komponentov. Vstupné údaje pre výpočet ULC. Metodika vykazovania údajov o zamestnanosti v SR. Jednotkové náklady práce v SR. Metodické aspekty výpočtu ULC. Vývoj ULC v SR. Pokračovanie v budúcom čísle.