Komentár k Zákonníku práce - Rybárová, Mária
Účasť zamestnancov v pracovnoprávnych vzťahoch a jej formy. Odborová organizácia. Zamestnanecká rada a zamestnanecký dôverník. Prerokovanie, právo na informácie a kontrolná činnosť. Zástupci zamestnancov a ich ochrana. Zriadenie Európskej zamestnaneckej rady na základe zákona.