Deflácia - problém sociálno-trhovej ekonomiky alebo nová hrozba? - Mokrý, Vladimír
Obavy svetovej ekonomiky z deflácie. Deflácia - opačný proces ako inflácia. Súčasný stav svetovej ekonomiky. Riziká deflačných procesov. Opatrenia na zabránenie deflačných dopadov. Úloha menovej politiky.