Manažéri ľudských zdrojov majú, čo chceli - stávajú sa kľúčovými - Múčka, František
Zvyšovanie významu riadenia ľudských zdrojov. Obdobie, keď úspech krajiny bude závisieť od vedomostí, už nie je veľmi vzdialená. Prvoradým nebude investičná zaujímavosť krajiny, ale ekonomika založená na znalostiach - názor viacerých odborníkov. Oblasť ľudských zdrojov v niektorých firmách.