Komunikace beze slov - Stránský, Miroslav
Niektoré príklady z teórie sociálnej komunikácie. Neverbálna komunikácia. Využívanie prostriedkov mimoslovnej komunikácie v riadiacej činnosti. Vyjadrovacie prostriedky ľudskej komunikácie.