Analýza správy korporácií a procesu vlastníckych zmien v Slovenskej republike - Brzica, Daneš
Koncentrácia vlastníctva a jeho zmeny. Podniková a banková reštrukturalizácia v dôsledku zmien vlastníckych vzťahov. Hodnotenie vplyvu zmien manažmentu na systém správy korporácie. Analýza zmien v správe podniku v dôsledku prijímania legislatívy, regulácií a samoregulácií. Mimovládne iniciatívy podporujúce snahy o vyššiu transparentnosť na kapitálovom trhu a lepšiu správu podniku. Zhodnotenie očakávaného vývoja v oblasti aktivity iniciovanej na medzinárodnej a nadnárodnej úrovni.