Struktura důchodových systémů ve vybraných zemích - Voborský, Rudolf
Hodnotenie úrovne dôchodkového systému či primeranosti reformných krokov v kontexte požiadaviek Európskej únie. Medzinárodné porovnanie dôchodkových systémov. Štruktúra dôchodkových systémov vo vybraných vyspelých krajinách so zreteľom k fondovým systémom. Základné parametre dôchodkových reforiem troch vybraných krajín -Maďarsko, Poľsko, Slovensko.