EW matice - moderní a efektivní způsob řízení zásob - Formánek, Tomáš
Nová metodika pre efektívny prístup k analýze hlavných príčin vytvárania zásob. EW matica - rozšírenie klasického prístupu ABC XYZ analýzy. Charakteristika ABC XYZ analýzy. Nový prístup a kombinácia analýz v EW matici. Využitie EW matice v praxi.