Obchodná fakulta má záujem na svojom rozvoji - Daňo, Ferdinand, 1959-
Tradícia Obchodnej fakulty (OF) a jej vývojové etapy. Štrukturálne členenie Obchodnej fakulty na katedry. Priorita OF - výchova odborníkov pôsobiacich v domácej ekonomike ako aj v európskom trhovom priestore. OF a jej študijné odbory. Veda a výskum. Spolupráca OF s hospodárskou praxou. Medzinárodná spolupráca s univerzitami v krajinách Európskej únie. Miesto Obchodnej fakulty vo výchovno-vzdelávacom procese.