Kariérové poradenstvo v rezorte školstva - Gressnerová, Laura
Kariérové poradenstvo v európskom kontexte. Kariérové poradenstvo v rezorte školstva v SR. Poradenský systém v pôsobnosti rezortu školstva. Nezamestnanosť mladých ľudí a absolventov škôl. Hlavné nedostatky vo vzťahu vzdelávania a trhu práce. Súčasný stav kariérového poradenstva v rezorte školstva. Informácie a výskum vzťahu vzdelávania a trhu práce.