Kariérové poradenstvo pre dospelých vs. personálne spoločnosti - Plačková, Lucia
Členenie personálnych spoločností. Personálne poradenstvo v strednej a východnej Európe (koncepcia poradenstva). Formy poradenských služieb. Postoj personálnych agentúr voči certifikátom a osvedčeniam získaným v rámci celoživotného vzdelávania. Vzdelávanie a odborná príprava konzultantov v personálnych spoločnostiach.