Vzdelávací program Modulárne dištančné vzdelávanie kariérových poradcov pre európsku mobilitu - Gressnerová, Laura
Štátny inštitút odborného vzdelávania bol v rokoch 2001-2004 kontraktorom a koordinátorom medzinárodného pilotného projektu "Modulárne dištančné vzdelávanie kariérových poradcov pre európsku mobilitu (Modular distance learning for European mobility career counsellors - MODILE-EUROCARCO). Úlohy vzdelávacieho projektu MODILE-EUOROCARCO. Vzdelávací program zahŕňa politiky týkajúce sa zamestnanosti, adaptability a celoživotného poradenstva. Kurz MODILE-EUROCARCO - popis jednotlivých modulov.