Dištančné poradenstvo - vývoj poradenskej metodiky a inventáru metód pre profesijné poradenstvo - Ertelt, Bernd-Joachim
Projekt pre ďalšie vzdelávanie o dištančnom profesijnom poradenstve, ktorého koordinátorom je Spolkový úrad práce (SRN). Cieľom projektu bolo prispieť k zlepšeniu kvality v profesijnom poradenstve a príprave poradcov. Vývoj poradenskej metodiky a metód pre profesijné poradenstvo.