Vliv oceňování finančních nástrojů na vykazování výkonnosti podniku - Sedláček, Jaroslav
Základné účtovné princípy, ktoré vstupujú do oceňovacích metód v jednotlivých krajinách. Teoretické prístupy k oceňovaniu finančných nástrojov v účtovníctve. Príčiny rozdielov v účtovnom oceňovaní finančných nástrojov. Vplyv rozdielov v oceňovaní na výsledok hospodárenia podniku. Ilustračné príklady.