Zákazníka získate komunikáciou - Košťál, Daniel
Súčasný slovenský zákazník. Zaujímavá skupina spotrebiteľov - dôchodcovia. Priority zákazníkov v roku 2006. Koľko za čo vynaložia Slováci. Rýchlejšie nakupovanie.