Stredná Európa nakupuje rozdielne - Lesay, Juraj
Supermarkety sú najpreferovanejšími predajňami v regióne SVE. Hlavní hráči v regióne SVE. Hlavné nákupné miesto potravín. Postoj spotrebiteľov k letákom. Najkoncentrovanejšia maloobchodná sieť je v Petrohrade a na Slovensku.