Dôchodkové reformy v stredoeurópskom priestore - Růžičková, Marta
Dôchodková reforma na Slovensku odštartovala 1.1.2005. Pozitíva zmien zreformovaného systému. Príprava dôchodkovej reformy v Českej republike. Nový penzijný systém v Chorvátsku od r. 2002.