Kozmetika má novú vyhlášku - Kohútová, Elena
Po 10. 3. 2005 môžu sa spotrebiteľovi ponúkať a predávať kozmetické výrobky, ktoré sú označené podľa vyhlášky MZ SR č. 156/2004 Z.z. aj podľa 28. hlavy Potravinového kódexu SR. Najdôležitejšie rozdiely vo vyhláške a 28. hlavou PK.