Odvaha prináša úspech - Hinková-Dibarborová, Andrea
Značka Avon valcuje ostatné kozmetické značky na trhu. Drží sa na popredných miestach vo viacerých kozmetických kategóriách. Priamy predaj výrobkov značky Avon.