Informačno-poradenský program "Sprievodca svetom povolaní" a jeho možnosti v poradenstve pri voľbe povolania a výbere zamestnania - Grajcár, Štefan
Multimediálny informačno-poradenský program pre voľbu povolania a výber zamestnania s názvom Sprievodca svetom povolaní je voľne prístupný na internete. História vývoja súčasnej verzie programu. Ciele programu. Štruktúra programu. Obsah a možnosti využitia jednotlivých modulov programu. Časť Voľba povolania. Časť Vstup na trh práce.