Pozitívny trend je zachovaný - Zachar, Dušan
Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení vlády v záverečnom štvrťroku r. 2004. Znižovanie deficitu štátneho rozpočtu. Nový konkurzný zákon. Možnosť elektronickej komunikácie s daňovými úradmi. Reforma dôchodkového systému. Nový zákon o energetike. Kritika mimoriadnej dotácie na oddlženie Slovenského rozhlasu. Problém dostavby a prevádzky novej budovy Slovenského národného divadla. Kritika rozpočtu Európskej únie.