Projekt "Integrovaný systém typových pozícií" - Grajcár, Štefan
Realizácia projektu "Integrovaný systém typových pozícií". Charakteristika a obsah projektu. Projekt ISTP je sústava informácií o svete práce a metód pre využitie týchto informácií k uľahčeniu a zefektívneniu komunikácie na trhu práce. Pomáha pri hľadaní optimálneho uplatnenia jednotlivca na trhu práce.