Zmeny postavenia nákupu v podniku na trhu výrobnej sféry - Kita, Jaroslav
Uvádzanie nových výrobkov na trh a postavenie podnikov v európskom hospodárskom priestore. Oddelenie zásobovania podniku a jeho transformácia na nákup. Projekty v oblasti nákupu. Vzťahy s dodávateľmi. Nákupné rozhodnutie a s ním súvisiace riziká. Úloha nákupcu v podniku.