Zákon o rodine s komentárom - Csank, Peter
Zákon č. 36/2005 Z.z. o rodine a o zmene a doplnení niektorých zákonov.s komentárom. Nadobudol účinnosť 11. februára 2005. Manželstvo. Vzťahy medzi rodičmi, deťmi a ostatnými príbuznými. Výživné. Určenie rodičovstva a osvojenie. Spoločné, prechodné a zrušovacie ustanovenia.