Sledovanie prínosov investícií do informačných technológií a vnímanie ich primeranosti manažérmi obchodných podnikov - Sudzina, František
Výsledky výskumu názorov manažérov obchodných podnikov na otázku, či investície do IT skutočne prinášajú výnosy. Výskumu sa zúčastnilo 90 podnikov - malých, stredných aj veľkých. Analýza prínosov IT pred investovaním a po investovaní. Vnímanie primeranosti prínosov IT.