Zákon o doplnkovom dôchodkovom sporení s komentárom - Kolesárová, Jana
Zákon č. 650/2004 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 747/2004 Z.z. s komentármi. Vznik, prerušenie a zánik doplnkového dôchodkového sporenia. Platenie príspevkov. Dávky. Doplnková dôchodková spoločnosť a podmienky jej činnosti. Doplnkové dôchodkové fondy a investovanie majetku v nich. Depozitár. Účastnícka zmluva, zamestnávateľská zmluva a dávkový plán. Osobný účet účastníka a poberateľa dávky. Informačná povinnosť. Sprostredkovanie doplnkového dôchodkového sporenia. Dohľad. Transformácia doplnkovej dôchodkovej poisťovne.