Mesiac otvorenej spolupráce - Ščesný, Radovan
Spoločnosť e-learnmedia, s.r.o. a jej ponuka elektronického vzdelávania pre slovenské organizácie. Mesiac otvorenej spolupráce ako možnosť získania skúseností s elektronickým vzdelávaním. Elektronické vzdelávanie priamo z kancelárie. Perspektíva zavedenia elektronického vzdelávania v organizáciách. LMS enterprise knowledge platform (EKP) - výkonný systém na riadenie vzdelávania.