Reforma poradenstva v Európe - zmena politík, systémov a praxe - Baranová, Aneta
Informácie pre profesionálov z oblasti tvorby politických kocepcií, manažérov poradenských služieb, poskytovateľov poradenstva. Dôvody, prečo sú potrebné reformy poradenstva v Európe. Premieňanie celoživotného učenia a celoživotného vzdelávania na realitu. Priority Rezolúcie o posilňovaní politík, systémov a aktivít v oblasti celoživotného poradenstva v Európe. Politické záväzky k reformám. Podniknuté kroky na podporu zmien na európskej úrovni.