Základné trendy v európskom kariérovom poradenstve - Baranová, Aneta
Ciele a ambície, ktoré si vytýčila Európska únia v oblasti celoživotného vzdelávania a celoživotného poradenstva. Otázky sociálnej inklúzie, začleňovania rôznych sociálne znevýhodňovaných skupín a prístup k poradenským službám pre všetkých. Využívanie informačno-komunikačných technológií v poradenstve. Odborná príprava poradcov. Vytváranie pracovných sietí, európska spolupráca.