Právna povaha uznesenia valného zhromaždenia kapitálových spoločností a problematika jeho neplatnosti (niektoré aspekty) - Kubinec, Martin
Stručný prehľad súčasných názorov na právnu povahu uznesenia. Právna povaha uznesenia valného zhromaždenia. Neplatnosť uznesenia valného zhromaždenia. Právne dôsledky neplatnosti uznesenia valného zhromaždenia.